Joke & vind flæskestegssandwich til 10 personer

Vær med i konkurrencen ’JOKE & VIND’ og få chancen for at vinde råvarer til flæskestegssandwich til 10 personer. Præmien har en værdi af cirka 500 kr.* Der udloddes tre menuer.

 

Sådan deltager du

Deltag i konkurrencen ved lave en joke af typen ”Hvor mange xxx skal der til, for at lave en flæskesteg” i kommentarsporet på opslaget til og med d. 02.04.19. Du kan kun deltage i konkurrencen én gang. Konkurrencen løber fra dag den 18.03.19 til dag den 02.04.2019 kl. 12.00.

Vi trækker tre vindere ved tilfældig lodtrækning efter konkurrencens udløb og giver vinderen direkte besked.

 

Præmiens værdi

Vinderne får hver en præmie til en værdi af ca. 500 kr. Præmien er ikke-overdragelig og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Vinderen findes ved lodtrækning og bliver kontaktet direkte via en besked på Facebook. Vinderen skal acceptere via svar på beskeden inden for 24 timer. Det aftales med vinderen, hvornår og hvortil præmien efterfølgende skal leveres.

 

Hvem kan deltage?

Konkurrencen er åben for alle, der er fyldt 18 år ved konkurrencens start og er bosat i Danmark, indenfor online dagligvarehandels leveringsområde. Ansatte hos Landbrug & Fødevarer kan ikke deltage i konkurrencen. Kampagnen er hverken oprettet, sponsoreret, administreret af eller associeret med Facebook Inc. De oplysninger, der opgives, er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til tredje part. Du vil som deltager i konkurrencen via Facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen. Ved deltagelse i konkurrencen giver du Landbrug & Fødevarer lov til at bruge dit bidrag til markedsføring af kampagnen meganemt.dk og konkurrencen. Landbrug & Fødevarer forbeholder sig retten til, ved et ubetinget skøn, at diskvalificere bidrag, som efter vores opfattelse ikke retter sig efter disse betingelser og vilkår. Spørgsmål vedrørende konkurrencen kan stilles direkte på: https://www.facebook.com/meganemt.dk/.