Fuldkornstortillas med gris og grøntsager

En ret der er nem for enhver - fuldkornstortillas med gris og grøntsager. I denne opskrift laver du en lækker kødsovs med gris, sætter skåle med de resterende ingredienser frem og lader folk lave deres egen version. God fornøjelse.

  • 60
    Minutter
  • 2
    Personer

  • del

Det skal du bruge

  • ¼ portion krydret kødsauce – se opskrift
  • 100 g majs, frosne eller fra dåse
  • 100 g cherrytomater
  • ½ agurk
  • 1 peberfrugt
  • Icebergsalat eller spidskål, 100 g
  • 4 fuldkornstortillas
  • 1 dl surmælksprodukt, fx cremefraiche, 9 %
  • Energifordeling og – indhold pr. person
  • Energi (kJ): 2165
    Energi (kcal): 515
    Protein (E%): 18
    Fedt (E%): 28
    Kulhydrater (E%): 54
    Alkohol (E%): 0

Sådan gør du

  • Kog kødsaucen uden låg ca. 5 minutter til den bliver tykflydende.

  • Afdryp majs, skær tomater i halve, skær agurk og peberfrugt i tern og snit salat.

  • Lun tortillas efter anvisning på emballagen.

  • Du kan anrette tortillas, kødsauce, grøntsager og cremefraiche hver for sig, så hver person selv kan lave deres tortillas alt efter ønske. Fyld alternativt tortillas med kødsauce, grøntsager og cremefraiche og rul dem sammen - klar til servering.

  • Tips

    • Hvis du allerede har kødsaucen klar i køleskabet, kan du have maden klar på 15 minutter.
    • Brug de grøntsager, du har. Det er ikke nødvendigt med mange slags.
    • Grøntsagerne kan suppleres med syltede jalapenochili i skiver.
    • Skinke i tern kan bruges i stedet for kødsauce.