Pasta med kødsovs

Pasta var engang en luksus forbeholdt de få og rige. Sådan er det heldigvis ikke længere. Selv en fattig studerende kan være med her. Men gør dig selv en tjeneste – køb en ordentlig parmesan du selv skal rive. Det smager bare lige dét bedre!

  • 45
    Minutter
  • 1
    Personer

  • del

Det skal du bruge

  • ¼ portion krydret kødsauce – se opskrift
  • 75 g fuldkornspasta
  • Evt. oregano og/eller timian
  • 10 g parmesan
  • Evt. basilikum til pynt
  • Energifordeling og – indhold pr. person
  • Energi (kJ): 2450
    Energi (kcal): 585
    Protein (E%): 26
    Fedt (E%): 27
    Kulhydrater (E%): 47
    Alkohol (E%): 0

Sådan gør du

  • Kog pasta efter anvisningen på emballagen.

  • Kog kødsauce, krydr evt. med oregano og/eller timian. Smag til med salt og peber.

  • Skær parmesan i flager eller riv den.

  • Skyl og pynt med basilikumblade.

  • Tips

    • Retten kan tilberedes på 15 min, hvis du har kødsovsen klar i køleskabet.