Pitabrød med frikadeller og grøntsager

Pitabrød - en vaskeægte klassiker, som kan spises i utallige kombinationer. Her er pitabrødene fyldt med frikadeller og grøntsager, og det smager fantastisk. Så hvis du alligevel har et par frikadeller tilovers, tager det kun 10 minutter at lave - og det fungerer både til frokost og aftensmad. Velbekomme.

  • 40
    Minutter
  • 1
    Personer

  • del

Det skal du bruge

  • 3 stegte frikadeller - se opskrift
  • 5-10 cm agurk
  • ½ peberfrugt
  • Blandet salat, ca. 25 g – en håndfuld
  • 2 pitabrød – gerne fuldkorn
  • Energifordeling og – indhold pr. person
  • Energi (kJ): 2790
    Energi (kcal): 665
    Protein (E%): 23
    Fedt (E%): 20
    Kulhydrater (E%): 57
    Alkohol (E%): 0

Sådan gør du

  • Varm evt. frikadellerne i mikrobølgeovn eller på panden.

  • Skyl og snit grøntsagerne.

  • Lun pitabrød efter anvisning på emballagen.

  • Fyld pitabrød med frikadeller skåret igennem og grøntsager, eller stil det hele frem.

  • Tips

    • Hvis du allerede har stegte frikadeller, kan du have maden klar på 10 minutter.
    • Der kan anvendes skinke i tern og dressing, eller krydret kødsauce i stedet for frikadeller.