Pulled pork burger

Det perfekte opskrift, hvor alle blive glade, mætte og tilfredse! Pulled pork burger bliver retten vi alle vil huske tilbage på som et hit i 10’erne. Der er ikke den tankstation eller café, der ikke serverer en pulled pork burger i dag. Og man forstår det jo godt. Men prøv at lave denne opskrift med dine egne pulled pork burgers med coleslaw - de kan bare så meget mere!

  • 30
    Minutter
  • 6
    Personer

  • del

Det skal du bruge

  • Ca. 450 g pulled pork – se opskrift
  • Coleslaw
  • ½ -1 spidskål, ca. 300 g
  • ½ tsk groft salt
  • 50-100 g optøede, frosne ærter
  • Evt. ½ rød chili
  • 1 dl fast yoghurt, skyr eller lignende
  • 1½ tsk æbleeddike eller anden frugteddike
  • ½-1 tsk sukker
  • Evt. lidt dijonsennep
  • Peber
  • Tilbehør
  • 6 grovboller, ca. 750 g
  • Energifordeling og – indhold pr. person
  • Energi (kJ): 2305
    Energi (kcal): 550
    Protein (E%): 26
    Fedt (E%): 26
    Kulhydrater (E%): 48
    Alkohol (E%): 0

Sådan gør du

  • Skyl og snit spidskål fint, kom det i en si og drys med salt. Lad det stå minimum 15 minutter. Klem væsken ud af kålen.

  • Skyl chili og skær igennem på langs. Fjern frø og mellemvægge og skær i små tern. Rør dressingen sammen og smag den til. Vend kål og ærter i dressingen.

  • Varm pulled pork og rist bollerne.

  • Server bollerne med coleslaw og pulled pork.

  • Tips

    • Noget af spidskålen kan udskiftes med revne gulerødder, blegselleri og forårsløg i tynde skiver, eller æble i små tern.
    • Dressingen kan tilsættes lidt mayonnaise.
    • Coleslaw kan gemmes i køleskabet et par dage.
    • Coleslaw kan serveres som tilbehør, i stedet for at kommes i bollerne.