Sennepsstegte minutkoteletter med pasta og smørstegte porrer

Giv dine smagsløg (og dine gæsters smagsløgs) en fantastisk madoplevelse med sennepsstegte minutkoteletter med pasta, porrer og parmesan - de vil uden tvivl være dig taknemmelig. Altså både gæster og smagsløg. Velbekomme.

  • 30
    Minutter
  • 4
    Personer

  • del
Se på nemlig.com

Det skal du bruge

  • Sennepsstegte
  • 4 minutkoteletter, ca. 1½ cm tykke
  • Salt og peber
  • 2 spsk sennep
  • 2 tsk olie
  • Smørstegte med porrer
  • 6 små porrer eller 3 store, ca. 275 g
  • 20 g smør
  • 1 citron, usprøjtet
  • ½ bundt persille
  • 2 spsk kapers
  • Pasta
  • 1 pakke frisk pasta, 250 g
  • 20 g parmesan
  • Energifordeling og – indhold pr. person
  • Energi (kJ): 1725
    Energi (kcal): 420
    Protein (E%): 31
    Fedt (E%): 21
    Kulhydrater (E%): 48
    Alkohol (E%): 0

Sådan gør du

  • Bring en gryde med vand og salt i kog.

  • Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber og smør med sennep. Lad dem trække 5 minutter.

  • Skær rodende og det yderste af toppen på porrerne. Flæk dem på langs og skyl grundigt i kold vand. Afdryp. Del porrerne i tre stykker. Varm smør på en pande ved middel varme. Steg porrer 6-8 minutter til de er møre, men stadig har bid. Krydr med salt og peber. Kom porrer i en skål.

  • Skyl og riv citron. Skyl og hak persille. Hak kapers groft. Vend porrer med revet citronskal, persille og kapers.

  • Varm olie på panden ved god varme – det skal være så varmt, at det ’siger lyde’ når du kommer kødet på. Brun koteletterne, ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg koteletterne ca. 2 minutter på hver side. Tag koteletterne af panden, når de er færdigstegte.

  • Kog pasta efter anvisning på pakken, så det passer med at pasta og koteletter er færdige samtidig. Afdryp pasta. Vend med porrer og drys med revet parmesan.

  • Tips

    • Hvis dine koteletter er 2 cm tykke, skal de have 2-3 minutter på hver side efter de er blevet brunet, hvis du netop vil have dem rosa og 2½-3 minutter, hvis de skal være netop gennemstegte.